Політика конфіденційності
Група компаній
«ОХОРОНА І БЕЗПЕКА»

Набуває чинності з 01 січня 2020 року

Конфіденційність відвідувачів нашого сайту дуже важлива для нас, і ми прагнемо до її захисту. Саме тому ми склали дійсну Політику конфіденційності (Privacy policy) для веб-сайту http://p-sec.ua/uk/ (далі – «сайт»), що використовують юридичні особи-ліцензіари ТМ«ОХОРОНА І БЕЗПЕКА» (далі по тексту — «ми» або «Група компаній «ОХОРОНА І БЕЗПЕКА»). Політика конфіденційності містить опис обробки персональних даних, після того як Ви довірили їх нам.

Надані Вами персональні дані, будуть нами використані при:

  • відвідуванні нашого веб-сайту (http://p-sec.ua/uk/);
  • підключенні систем безпеки (наприклад, охоронних приладів серії «ЛУНЬ», «АЛЕТ» та інших);
  • підключенні мобільних і комп’ютерних програм (наприклад, ПЦС «ОРЛАН», «ФЕНІКС», Мобільної клавіатури, «Alarm button HD» і інших).

Надаючи нам свої персональні дані, Ви також підтверджуєте, що ознайомлені з переліком своїх прав, як суб’єкта персональних даних, передбачених статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних» (доступні за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17).

 

  • Про нас

Ми — Група компаній «ОХОРОНА І БЕЗПЕКА» пропонуємо величезну кількість різних сервісів в сфері надання охоронних послуг рухомого і нерухомого майна, які допомагають тисячам людей щодня не турбуватися про цілісність свого майна.

Крім того, ми займаємося розробкою і виробництвом сертифікованих пультів централізованого спостереження (ПЦС «ОРЛАН») і приладів для охоронної та пожежної сигналізації (серія «ЛУНЬ»).

В кінці 2009 року ми успішно пройшли сертифікаційний аудит системи менеджменту якості на відповідність вимогам стандарту
ДСТУ ISO 9001: 2009.

Наш головний офіс знаходиться за адресою вулиця Садова, 10/12 в місті Харків, Україна.
Група компаній «ОХОРОНА І БЕЗПЕКА» має філію в місті Київ і широку дилерську мережу в Україні.

Група компаній «ОХОРОНА І БЕЗПЕКА», відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних», є власником Ваших персональних даних та при виникненні будь-яких питань, пов’язаних з їх обробкою, Ви можете з нами зв’язатися за адресою електронної пошти: privacy@p-sec.ua.

 

  • Персональні дані, які ми обробляємо

Відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних», в рамках цієї Політики конфіденційності, під терміном «обробка персональних даних» розуміється будь-яка дія або сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Ваші персональні дані можуть бути оброблені нами як:

  1. інформація про Ваш комп’ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера, а також операційну систему;
  2. інформація про Ваші відвідування і використання нашого сайту, включаючи джерело посилань, тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації по сайту;
  3. інформація, яку Ви вводите при створенні профілю на нашому сайті, наприклад, ваше ім’я та прізвище, логін, фотографії профілю, стать, день народження, відомості про освіту і зайнятості, пароль, номер і дата договору;
  4. інформацію, яку ви надаєте при заповненні форм на нашому сайті і яка може містити ваші персональні дані або персональні дані будь-яких третіх осіб;
  5. інформація, про номерах Ваших телефонів і телефонів ваших родичів або будь-яких третіх осіб, адреси електронної пошти, Viber, які ви вводите для настройки підписки на наші електронні листи і / або розсилку;
  6. інформація, яку ви вводите при використанні послуг на нашому сайті (наприклад, номери договорів охорони);
  7. інформація, яка генерується при використанні нашого сайту, в тому числі, коли, як часто і за яких обставин ви його використовуєте;
  8. інформація, що стосується оплати охоронних послуг, яку Ви здійснюєте через наш сайт (ваш особистий кабінет) включаючи всі транзакцій, ваше ім’я, пароль, поштову адресу, номери телефонів, адреса електронної пошти, дані кредитної картки або розрахункового (банківського) рахунки;
  9. інформація, яку ви розміщуєте на нашому сайті з наміром опублікувати її в інтернеті, яка включає ваше ім’я користувача, фотографії профілю та зміст ваших повідомлень;
  10. інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви відправляєте нам по електронній пошті або через наш сайт, включно із утриманням і метадані;
  11. інформація, про прилади охоронної та пожежної сигналізації (серії «ЛУНЬ», «АЛЕТ» та інші), включаючи: модель і серійний номер; настройки мережі, IP-адреса; журнали реєстрації подій; Минулої і поточну конфігурацію пристрою; його місцезнаходження;
  12. інформація, про мобільні і комп’ютерні програми (наприклад, Мобільна клавіатура, Alarm button HD, ПЦС «ОРЛАН» та інших), включаючи: Ваші ім’я, прізвище, номер телефону, адресу електронної пошти, вашу фотографію, пароль, інформацію про ваш мобільний пристрій ( тип, операційна система, ID-номер пристрою, IP-адреса, настройка мережі), дані про Ваше місцезнаходження, коди доступу необхідні при реєстрації або зміні даних (облікового запису) і які можуть передаватися через SMS, Viber або електронною поштою;
  13. будь-яка інша особиста інформація, яку ви відправляєте нам.

Розкриття нам персональних даних будь-якої третьої особи, автоматично означає, що ви отримали згоду цієї особи як на її розкриття, так і на подальшу обробку відповідно до цієї Політики конфіденційності.

  • Використання персональних даних

Всі персональні дані, надані нам через наш сайт, буде використовуватися в цілях, зазначених у цій Політиці конфіденційності або на відповідних сторінках сайту. Основною метою обробки персональних даних, є забезпечення Вашої безпеки, безпеки ваших родичів або будь-яких третіх осіб, зазначених вами і вашого майна. Це означає, що обробка персональних даних здійснюється нами виключно для виконання зобов’язань по охоронного договору, який ви уклали з нами. Це також має на увазі, що ми не збираємо персональні дані, які не потрібні нам для надання Вам таких охоронних послуг.

Ми можемо використовувати ваші персональні дані для наступних цілей:

  1. для адміністрування облікового запису і резервного копіювання даних, розміщених на нашому сайті;
  2. персоналізація нашого сайту для вас;
  3. надання вам можливості користуватися послугами, доступними на нашому сайті;
  4. відправка вам товарів, придбаних через наш сайт;
  5. постачання послуг, придбаних через наш сайт;
  6. відправка вам виписок, рахунків і нагадувань про оплату, а також збір платежів від вас;
  7. відправка вам повідомлень, в тому числі з використанням SMS, Viber або електронної пошти;
  8. відправка інформаційної розсилки з використанням SMS, Viber або електронної пошти, якщо ви дали на це свою згоду (ви можете відмовитися від розсилки в будь-який час);
  9. надання третім особам статистичної інформації про наших користувачів (але ці треті особи не зможуть ідентифікувати будь-якого окремого користувача з цієї інформації);
  10. робота із запитами і скаргами, зробленими вами або про вас, що відносяться до нашого сайту;
  11. забезпечення безпеки нашого сайту і запобігання шахрайству;
  12. для ведення журналу та усунення неполадок в своєму пристрої;
  13. інших цілей.

Якщо ви надаєте персональні дані для публікації на нашому сайті, ми будемо публікувати і іншим чином використовувати цю інформацію відповідно до ліцензії, яку ви нам надаєте.

Налаштування конфіденційності можуть бути використані для обмеження публікації ваших персональних даних на нашому сайті і можуть бути скориговані за допомогою елементів управління конфіденційністю на сайті.

Ми не будемо, без вашого явної на те згоди, надавати ваші персональні дані будь-якої третьої сторони, за винятком випадків прямо передбачених чинним законодавством України, для її або будь-який інший сторонньої прямої обробки.

  • Розкриття персональних даних

Ми можемо розкривати Ваші персональні дані будь-кому з наших співробітників, посадових осіб, професійних консультантів, постачальників або провайдерів, якщо це необхідно для цілей, викладених в цій Політиці конфіденційності.

Ми можемо розкривати Ваші персональні дані будь-якому члену нашої групи компаній (включаючи наші дочірні компанії, нашу кінцеву холдингову компанію і все її дочірні компанії) в розумних межах, необхідних для цілей, викладених в цій Політиці конфіденційності.
Ми можемо розкривати Ваші персональні дані:

  1. до ступені, передбаченої законодавством;
  2. в зв’язку з будь-якими поточними або можливими судовими розглядами;
  3. з метою встановлення, здійснення або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим особам з метою запобігання шахрайства);
  4. покупцеві (або потенційному покупцеві) будь-якого бізнесу або активу, який ми продаємо (або плануємо продати);
  5. будь-якій особі, яка, на нашу розумну думку, може звернутися до суду або іншого компетентного органу з проханням про розкриття таких персональних даних, якщо, на нашу розумного думку, такий суд або орган можуть з достатньою ймовірністю розпорядитися про розкриття таких персональних даних.

За винятком випадків, передбачених у цій Політиці конфіденційності та випадків, прямо передбачених чинним законодавством України, ми не будемо надавати ваші персональні дані третім особам.

  • Міжнародна передача даних
  1. Ваші персональні дані, які ми збираємо, можуть зберігатися, оброблятися і передаватися між будь-якими країнами в яких ми працюємо, щоб ми могли їх використовувати відповідно до положень цієї Політики конфіденційності.
  2. Ваші персональні дані, які ми збираємо, може бути передана в наступні країни, які не мають законів про захист даних, аналогічних чинним в Європейському економічному просторі: Сполучені Штати Америки, Росія, Японія, Китай і Індія.
  3. Ваші персональні дані, які ви публікуєте на нашому сайті або надаєте для публікації на нашому сайті, може бути доступні через інтернет по всьому світу. Ми не можемо запобігти використанню або неправильне використання такої інформації іншими особами.
  4. Ви у прямій формі погоджуєтесь на передачу Ваших персональних даних, які ми збираємо, описаних в даному розділі Політики конфіденційності.

 

  • Зберігання персональних даних
  1. В даному розділі Політики конфіденційності, викладаються наша політика і процедури зберігання персональних даних, які покликані допомогти нам забезпечити дотримання наших юридичних зобов’язань щодо їх зберігання і видалення.
  2. Персональні дані, які ми обробляємо для досягнення цілей передбачених цією Політикою конфіденційності, не повинна зберігатися довше, ніж це необхідно для досягнення цієї мети або цих цілей.
  3. Без шкоди для п.п.2 цього розділу, ми зазвичай видаляємо персональні дані, як тільки Ви вирішите закрити свій обліковий запис і надішлете нам відповідне повідомлення за адресою privacy@p-sec.ua. Така дія має на увазі, що ми не будемо далі надавати вам послуг, тому нам далі не потрібні такі персональні дані.
  4. Незважаючи на інші положення цього розділу, ми зберігаємо документи (включаючи електронні документи), що містять персональні дані:
    1. до ступені, передбаченої чинним законодавством України;
    2. якщо ми вважаємо, що такі персональні дані можуть мати відношення до будь-якого поточного або майбутнього судового розгляду;
    3. з метою встановлення, здійснення або захисту наших законних прав (включаючи надання інформації іншим особам з метою запобігання шахрайства).

 

  • Безпека ваших персональних даних
  1. Ми будемо приймати розумні технічні та організаційні заходи обережності, щоб запобігти втраті, неправильне використання або зміна ваших персональних даних.
  2. Ми будемо зберігати всі ваші персональні дані, які Ви надаєте на наших захищених серверах (брандмауером, шифруванням даних і контролем повноважень доступу до інформації).
  3. Всі електронні фінансові операції, що здійснюються через наш сайт, будуть захищені технологією шифрування.
  4. Ви визнаєте, що передача інформації через інтернет за своєю суттю небезпечна, і ми не можемо гарантувати безпеку даних, переданих через інтернет.
  5. Ви несете відповідальність за збереження конфіденційності пароля, який ви використовуєте для доступу до нашого сайту; ми не будемо запитувати у вас пароль (за винятком випадків входу на наш сайт).

 

  • Зміни

Ми можемо оновлювати цю Політику конфіденційності час від часу, публікуючи нову версію на нашому сайті. Ви повинні періодично перевіряти цю сторінку, щоб переконатися, що ви розумієте будь-які зміни в цій політиці. Ми можемо повідомити вас про зміни в цій політиці по електронній пошті або через систему особистих повідомлень на нашому сайті.

Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою https://p-sec.ua/uk/

 

  • Ваші права

Ви можете доручити нам надати вам будь-яку особисту інформацію, яку ми зберігаємо про вас.

Ми можемо приховати особисту інформацію, яку ви запитуєте, в межах, дозволених чинним законодавством України.

Ви можете в будь-який час дати нам вказівку не обробляти ваші персональні дані.
На практиці Ви, як правило, у прямій формі погоджуєтесь з тим, що ми використовуємо ваші персональні дані в маркетингових цілях, або ми надаємо Вам можливість відмовитися від їх використання в маркетингових цілях.

 

  • Сайти третіх осіб

Для Вашої зручності, наш сайт може містити посилання на інші веб-сайти або соціальні мережі (наприклад, Facebook, Instagram і інші), на які встановлено перенаправлення за гіперпосиланням. Ми не контролюємо і не несемо відповідальності за їх політику конфіденційності або зміст цих сайтів.

 

  • Оновлення інформації

Будь ласка, повідомте нам, якщо Ваші персональні дані, які ми зберігаємо про вас, потребує виправлення або оновлення.

 

  • Файли cookie

Наш сайт використовує файли cookie. Файл cookie — це файл, який містить ідентифікатор (рядок букв і цифр), який відправляється веб-сервером в веб-браузер і зберігається браузером. Ідентифікатор потім повертається назад на сервер кожен раз, коли браузер запитує сторінку з сервера. Cookie можуть бути або «постійними», або «сесійними»: постійні файли cookie зберігаються веб-браузером і залишаються дійсними до встановленого терміну їх дії, якщо користувач не видалив їх до закінчення терміну дії;
сесійні файли cookie, з іншого боку, закінчуються в кінці сеансу користувача, коли веб-браузер закритий. Файли cookie зазвичай не містять ніякої інформації, яка ідентифікує користувача, але особиста інформація, яку ми зберігаємо про вас, може бути пов’язана з інформацією, що зберігається в файлах cookie і отриманої з них. Ми використовуємо як сесійні, так і постійні cookie на нашому сайті.

 

  • Права інтелектуальної власності

Всі права на сайтhttps://p-sec.ua/uk/ належать Групі компаній «ОХОРОНА І БЕЗПЕКА». Цей сайт в цілому, як і його окремі його елементи, охороняються Законами України «Про авторське право і суміжні права», «Про охорону прав на знаки для товарів і послуг», іншими актами законодавства України і міжнародними договорами. Без письмової згоди Група компаній «ОХОРОНА І БЕЗПЕКА», будь-яка інформація з сайту https://p-sec.ua/uk/ не підлягає поширенню, зміни, передачі, будь-якого повторного використання з якої б то не було публічної або комерційною метою. Будь-яке копіювання інформації, повинно містити активне посилання на сайт https://p-sec.ua/uk/.

 

  • Інші питання

Якщо у Вас залишилися які-небудь питання або пропозиції з приводу Політики конфіденційності
Група компаній «ОХОРОНА І БЕЗПЕКА»
, пишіть нам на адресу електронної пошти privacy@p-sec.ua.

Догори

ПОЗВОНИТЕ СЕЙЧАС

ИЛИ ЗАКАЖИТЕ ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК
* Поля, обязательные для заполнения

ТЕЛЕФОНУЙТЕ ЗАРАЗ

АБО ЗАМОВТЕ ЗВОРОТНІЙ ДЗВІНОК

*Поля, обов’язкові для заповнення

ЗДЕСЬ ВЫ МОЖЕТЕ ОСТАВИТЬ ОТЗЫВ

* Поля, обязательные для заполнения

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ЗАЛИШИТИ ВІДГУК

* Поля, обов’язкові для заповнення

ЯК ВСТАНОВИТИ ДОДАТОК «PHOENIX-MK»

  • Скачайте додаток, є в Google Play та App Store
  • Внесіть логін і пароль (Поєднання великих і малих латинських символів)
  • ВАЖЛИВО: ip-адрес і порт НЕ міняти
  • Натисніть "Вибір ПЦС", в списку країн виберіть "УКРАЇНА"
  • Далі зі списку агенств вибрати «Охорона і Безпека Харків» або «Охорона і Безпека Київ», в залежності від місця розташування ОБ'ЄКТА
  • Натисніть кнопку «Створити»